Malins Hudvård

Klicka här för att redigera underrubrik

Specialbehandlingar

NBE

DEEP SKIN

Effektivt, säkert, smärtfritt

Ditt sökande efter naturlig skönhet och nyckeln till ungdomens källa är nu över. NBE heter lösningen som förenar yttre och inre skönhet med välbefinnande. Från succén NBE kommer nu NBE Deep Skin, unikt utvecklad för djupgående behandlingar. Kombinera den med NBE 500 och få enastående effekter!

Med NBE Deep Skin kan du få resultat du inte trodde var möjliga. Två specialdesignade verktyg som gör underverk för din hud, en avkopplande behandling som är 100% säker, utan risk för eventuella komplikationer.


BEHANDLINGEN


  Med ablatorn avlägsnas döda hudceller mycket effektivt. Huden "suddas" med ett verktyg i form av en penna och får en fantastisk lyster.


Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator. Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna perfekt kan leta sig in i huden och åstadkomma unika resultat.
Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling!
NBE                              

1000                                                                                   1

NBE 1000 bygger på en revolutionerande ny teknik som kombinerar både biopolärt och monopolärt system. Maskinen är helt ny och särskilt utvecklad och anpassad för skönhetsbehandlingar för ansiktet och för kroppen.

En skön och avkopplande behandling med synliga resultat på första behandllingen.


Efter flera års omfattande tester lanseras nu ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar


NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Behandling är en mycket njutningsfull och behaglig metod.

Behandlingarna upplevs som ljuvlig energigivande massage och ger snabba och hållbara resultat. Utan biverkningar


NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera de översta hudlagret. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 1000 som ger ett fantastiska resultat.


Behandlingarna


Behandling med NBE1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden. Krämerna som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen.


Behandlingsområden


  • Hudföryngring och lyft
  • Lugnar ytliga kärl
  • Acneärr
  • Rynkor
  • Slapp hud

Priser

NBE 1000

Rengöring, enzympeeling, radiofrekvens behandling med anpassat serum, avslutar med en algmask.
Ansikte och hals     1 ggr        5 ggr(15%)        8 ggr(20%)
                              1200 kr    5100 kr            7680 kr    

Priser

NBE Deep Skin

Rengöring, enzympeeling, brynplock, blästring ytligt på huden (Ablatorn), sedan används Infusern och gör microkanaler i huden och slussar in aktiva ämnen i huden tex frystorkad hyaluronsyra.
Behandlingen avslutas med en algmask.
Ansikte och hals     1 ggr        5 ggr (15%)     8 ggr (20%)
                              1200 kr    5100 kr          7680 kr